Unify OpenScape Business X1,X3,X5 en X8

 

Openscape


OpenScape Business levert spraak, Unified Communications, web collaboration, mobiliteit en naadloze integratie in kantoorapplicaties in een unieke, all-in-one oplossing voor het MKB met een of meerdere vestigingen. 

Het is de eerste oplossing in het nieuwe OpenScape Business portfolio, gebouwd op basis van de beste features van de bestaande HiPath 3000 en OpenScape Office MKB oplossingen. 

Bovendien biedt OpenScape Business klanten die nu OpenScape Office of HiPath 3000 gebruiken een eenvoudige en kostenefficiënte migratie naar UC, terwijl de investering in bestaande systemen wordt beschermd.

 
OpenScape Business highlights: 
 • Volledige voice over IP integratie.
 • Beheer via de webinterface.
 • UC integratie, afhankelijk van de infrastructuur.
 • Zowel bestaande en nieuwe TDM- en IP-toestellen kunnen gemigreerd worden naar het nieuwe platform.
 • Eenvoudige migratie van HiPath 3000 naar OpenScape Business met behoud van de meeste bestaande hardware en toestellen.
 • Beschikking over eenvoudige UC-functionaliteiten. Door middel van het inpluggen van de “booster card” upgraden naar volledige UC-functionaliteiten.
 • Schaalbaar tot 500 aansluitingen, in netwerken tot 1000 aansluitingen.

Unify-OpenStage

Opportunities versterken
Het succes van elke onderneming – hoe groot of klein ook – hangt af van de efficiëntie van haar communicatie.Het MKB word steeds virtueler en hun werknemers steeds mobieler. Daarom neemt de uitdaging toe om onderling, met klanten en met partners verbonden te blijven. 

Krijg meer gedaan. Wees klanten beter van dienst. Bespaar geld.

De eerste en enige oplossing voor Unified Communications en samenwerking die specifiek is gebouwd voor een bedrijf als het uwe.
Met OpenScape Business, die specifiek zijn ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven, beschikt u over volledige geavanceerde UC-functionaliteit in één betaalbare en beheersbare oplossing. Deze IP- en hybride oplossingen omvatten spraak- en conferentieservices, voicemail, messaging, mobiliteit, een multimediacontactcenter en aanwezigheidsfuncties, en dat allemaal in een eenvoudig te gebruiken en flexibel systeem.
Of u uw bedrijf nu definieert in mensen, omzet of bereik: met Unify-oplossingen bereikt u nieuwe niveaus van samenwerking en productiviteit.

OpenScape Business: De alles-in-een Unified Communications-oplossing voor het MKB
OpenScape Business is een Unified-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven voor spraak, aanwezigheid, conferenties, contactcenter, berichten en mobiliteit. De weg naar een hoger communicatieniveau, van spraak naar UCC en van hybride TDM naar volledige IP, wordt zo eenvoudiger. Als stand-alone systeem voor maximaal 500 abonnees en in netwerksystemen met maximaal 2000 abonnees.

 

554px-OpenScapeDP IP 55G

 

Nieuwsflash

 • Verhuisbericht

  Vanaf 24 juni 2018 is NTS Solutions BV verhuisd naar haar nieuwe locatie.  Nieuwe adresgegevens: NTS Solutions BVAalsmeerderweg 239b1432 CM . AalsmeerTel. +31 297 227 227 (Nieuw telefoonnummer)Ons faxnummer is vanaf deze datum komen te vervallen!Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Read More
 • Roda '23

  NTS Solutions BV hoofdsponsor Roda '23 Per 1 juni 2017 is NTS Solutions BV samen met GVG Personal Soccer Training hoofdsponsor van Roda '23 te Bovenkerk. Partijen zijn deze verbintenis aangegaan voor in ieder geval de komende 3 jaar. Door deze verbintenis zullen NTS Solutions BV en GVG Personal Soccer Training prominent op de kleding van de Zondag 1 en 2 selectie van Roda '23 te zien zijn. Daarnaast zullen de partijen rondom het hoofdveld van het sportcomplex middels reclameborden Read More
 • Windows Server 2016

  Windows Server 2016 is beschikbaar in de Standard-, Datacenter- en Essentials-edities. Windows Server 2016 Datacenter bevat onbeperkte virtualisatierechten, plus nieuwe functies voor het bouwen van een met software gedefinieerd datacenter. Windows Server 2016 Standard biedt functies van bedrijfsniveau met beperkte virtualisatierechten. Windows Server Essentials is een ideale eerste server die is verbonden met de cloud. Voor deze editie is eigen uitgebreide documentatie beschikbaar. De inhoud hier is gericht op de Standard- en Datacenter-edities. In de volgende tabel vindt u een Read More
 • VM Backup

  NTS Solutions is certified partner van Altaro VMBackup NTS Solutions is officieël dealer van Altaro VMBackup. Altaro VMBackup is de ideale software om veilig en betrouwbare backups te maken van uw gevirtualiseerde Microsoft Windows Server en VMWare omgevingen. Daarnaast biedt VMBackup volledige ondersteuning voor Failover Cluster omgevingen. Maak eenvoudig onsite en offsite backups van uw omgevingen en zet deze eenvoudig weer terug indien noodzakelijk. Altaro VMBackup Maak live backups zonder enige downtime (dmv VSS Hyper-V Writer) Backup Hyper-V Cluster Shared Read More
 • Hosted VoIP

  Hosted VoIP De nieuwe trend in zakelijke telefonie. Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe, maar wilt u eigenlijk geen nieuwe meer aanschaffen. Wilt u direct gaan besparen op uw telefoonkosten en geen grote investeringen meer doen in een nieuwe telefooncentrale ? In dat geval is wellicht hosted VoIP de ideale oplossing voor uw onderneming. Bespaar vanaf vandaag nog op uw zakelijke telefoonkosten. NTS Solutions weet als telecomdienstverlener dat er de laatste tijd veel veranderd is op het gebied van telefonie. Read More
 • Telefooncentrales

  Unify OpenScape Business X1,X3,X5 en X8 OpenScape Business levert spraak, Unified Communications, web collaboration, mobiliteit en naadloze integratie in kantoorapplicaties in een unieke, all-in-one oplossing voor het MKB met een of meerdere vestigingen. Het is de eerste oplossing in het nieuwe OpenScape Business portfolio, gebouwd op basis van de beste features van de bestaande HiPath 3000 en OpenScape Office MKB oplossingen. Bovendien biedt OpenScape Business klanten die nu OpenScape Office of HiPath 3000 gebruiken een eenvoudige en kostenefficiënte migratie naar Read More
 • 1
 • 2