Hosted VoIP

De nieuwe trend in zakelijke telefonie.

Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe, maar wilt u eigenlijk geen nieuwe meer aanschaffen. Wilt u direct gaan besparen op uw telefoonkosten en geen grote investeringen meer doen in een nieuwe telefooncentrale ? In dat geval is wellicht hosted VoIP de ideale oplossing voor uw onderneming. Bespaar vanaf vandaag nog op uw zakelijke telefoonkosten.

NTS Solutions weet als telecomdienstverlener dat er de laatste tijd veel veranderd is op het gebied van telefonie. Begrijpt dat u geen tijd heeft voor een lange zoektocht naar een nieuwe efficiente centrale. Ziet in dat alle nieuwe termen verwarrend zijn en begrijpt vooral dat continuïteit essentieel is voor uw bedrijf.

Daar ligt de kracht van NTS Solutions. De kracht om uw bedrijf moeiteloos en naadloos over te laten stappen naar een passende en voordelige telefonie-oplossing.


NTS Solutions biedt verschillende diensten voor de zakelijke markt om uw bereikbaarheid te verhogen en/of forse besparingen te realiseren.

 

Hosted Telefonie

Wat is hosted telefonie?

Hedendaagse telefooncentrales staan 'in the cloud', op servers in een datacenter. De centrales zijn toegankelijk via het internet. Onderhoud en beheer wordt uitbesteed aan gespecialiseerde partijen, de host. Hier dankt deze dienst haar naam, Hosted Telefonie, Hosted IP-telefonie of Hosted VoIP-telefonie, aan.

Investeren in een dure telefooncentrale is overbodig: op basis van een vast bedrag per maand neemt u eenvoudig telefoniediensten af. Het mooie van hosted telefonie is dat alle functionaliteiten van conventionele telefooncentrales beschikbaar zijn. Vaak is er nog meer mogelijk, tegen lagere kosten.

 

Wat is VoIP?

VoIP is een afkorting van Voice over Internet Protocol. Met VoIP stuurt u spraak middels digitale pakketjes heen en weer over een internetverbinding. VoIP gebruikt verschillende protocollen om te communiceren. Een veel gebruikt protocol is SIP. Het kostenbesparende karakter maakt VoIP interessant en bekend. U belt namelijk vele malen goedkoper naar uw correspondenten over de hele wereld.

 

Bellen zoals u gewend bent

Met uw huidige telefoons en de nieuwe communicatiemiddelen belt u zoals u gewend bent. Uiteraard behoudt u uw huidige nummers. Groot verschil is dat u met hetzelfde 'lokale' nummer vanaf een geheel andere locatie kunt bellen en gebeld kunt worden. Dit is mogelijk doordat de verbinding niet meer via traditionele telefoondraden loopt, maar via het internet.

 

Service op locatie en via internet

De Hosted Telefonie centrale benadert u met een pc vanaf iedere locatie met een internetverbinding. Dus ook van buiten uw kantoor. Onderhoud door NTS Solutions kan hierdoor op ieder moment en vanaf verschillende locaties plaatsvinden. Zo wordt u sneller geholpen en biedt de centrale aanzienlijk lagere servicekosten.

 

Trunk oplossingen

Het komt natuurlijk ook voor dat u recentelijk heeft geïnvesteerd in een nieuwe telefooncentrale. De telefooncentrale heeft u weloverwogen gekozen en voldoet dan ook aan uw eisen- en wensenpakket.

Om toch besparingen te realiseren bieden wij trunkoplossingen voor bestaande telefooncentrales. Zo belt u met uw huidige centrale toch voordelig via internet.

Door middel van het tussenvoegen van een emulator vormen wij het traditionele signaal om naar een VoIP signaal en anders om. Op deze wijze bent u in staat te profiteren van de besparingen die VoIP-telefonie biedt zonder ingrijpende veranderingen in uw huidige inrichting en het doen van grote afschrijvingen of investeringen.

Uw voordelen op een rij:

 • Significante kostenreductie.
 • De capaciteit is flexibel aan te passen aan de behoefte.
 • Uw telefooninrichting is locatie onafhankelijk.

 

Nieuwsflash

 • Verhuisbericht

  Vanaf 24 juni 2018 is NTS Solutions BV verhuisd naar haar nieuwe locatie.  Nieuwe adresgegevens: NTS Solutions BVAalsmeerderweg 239b1432 CM . AalsmeerTel. +31 297 227 227 (Nieuw telefoonnummer)Ons faxnummer is vanaf deze datum komen te vervallen!Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Read More
 • Roda '23

  NTS Solutions BV hoofdsponsor Roda '23 Per 1 juni 2017 is NTS Solutions BV samen met GVG Personal Soccer Training hoofdsponsor van Roda '23 te Bovenkerk. Partijen zijn deze verbintenis aangegaan voor in ieder geval de komende 3 jaar. Door deze verbintenis zullen NTS Solutions BV en GVG Personal Soccer Training prominent op de kleding van de Zondag 1 en 2 selectie van Roda '23 te zien zijn. Daarnaast zullen de partijen rondom het hoofdveld van het sportcomplex middels reclameborden Read More
 • Windows Server 2016

  Windows Server 2016 is beschikbaar in de Standard-, Datacenter- en Essentials-edities. Windows Server 2016 Datacenter bevat onbeperkte virtualisatierechten, plus nieuwe functies voor het bouwen van een met software gedefinieerd datacenter. Windows Server 2016 Standard biedt functies van bedrijfsniveau met beperkte virtualisatierechten. Windows Server Essentials is een ideale eerste server die is verbonden met de cloud. Voor deze editie is eigen uitgebreide documentatie beschikbaar. De inhoud hier is gericht op de Standard- en Datacenter-edities. In de volgende tabel vindt u een Read More
 • VM Backup

  NTS Solutions is certified partner van Altaro VMBackup NTS Solutions is officieël dealer van Altaro VMBackup. Altaro VMBackup is de ideale software om veilig en betrouwbare backups te maken van uw gevirtualiseerde Microsoft Windows Server en VMWare omgevingen. Daarnaast biedt VMBackup volledige ondersteuning voor Failover Cluster omgevingen. Maak eenvoudig onsite en offsite backups van uw omgevingen en zet deze eenvoudig weer terug indien noodzakelijk. Altaro VMBackup Maak live backups zonder enige downtime (dmv VSS Hyper-V Writer) Backup Hyper-V Cluster Shared Read More
 • Hosted VoIP

  Hosted VoIP De nieuwe trend in zakelijke telefonie. Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe, maar wilt u eigenlijk geen nieuwe meer aanschaffen. Wilt u direct gaan besparen op uw telefoonkosten en geen grote investeringen meer doen in een nieuwe telefooncentrale ? In dat geval is wellicht hosted VoIP de ideale oplossing voor uw onderneming. Bespaar vanaf vandaag nog op uw zakelijke telefoonkosten. NTS Solutions weet als telecomdienstverlener dat er de laatste tijd veel veranderd is op het gebied van telefonie. Read More
 • Telefooncentrales

  Unify OpenScape Business X1,X3,X5 en X8 OpenScape Business levert spraak, Unified Communications, web collaboration, mobiliteit en naadloze integratie in kantoorapplicaties in een unieke, all-in-one oplossing voor het MKB met een of meerdere vestigingen. Het is de eerste oplossing in het nieuwe OpenScape Business portfolio, gebouwd op basis van de beste features van de bestaande HiPath 3000 en OpenScape Office MKB oplossingen. Bovendien biedt OpenScape Business klanten die nu OpenScape Office of HiPath 3000 gebruiken een eenvoudige en kostenefficiënte migratie naar Read More
 • 1
 • 2