Reparatie

Ook voor reparatiewerkzaamheden bent u bij NTS Solutions aan het juiste adres.

Onze vakkundige monteurs maken uitsluitend gebruik van professioneel gereedschap en kunnen u voorzien van reparatiewerkzaamheden aan:

Software

Op software gebied kan veel misgaan. Wij hebben jarenlang ervaring met veel softwarefabrikanten en weten daarom als geen ander hoe we moeten handelen bij eventuele problemen. Indien u niet weet waar u moet beginnen, leggen wij de juiste contacten en helpen u met het zoeken naar de oplossing, zodat uw onderneming snel en adequaat verder kan. Problemen in de software bevinden zich veelal in het besturingssysteem. Geïnfecteerde systemen kunnen ervoor zorgen dat u en uw medewerkers stil komen te liggen. Wij adviseren u met de juiste tools, beveiligingen en oplossingen om snel weer aan de gang te kunnen. 

Tevens kunnen wij u medewerkers uitgebreid trainen om hoe zij met dergelijke systemen dienen om te gaan. Hoe houden we onze systemen en netwerken schoon en beveiligd tegen de hedendaagse ransomware aanvallen. Wat kunnen we hier tegen doen en vooral hoe houden we dergelijke gijzelsoftware van onze systemen.

Hardware

Net als bij alle electronica, speelt hardware een grote en belangrijke rol in de automatisering. Helaas kan ook hardware het zo nu en dan begeven. Uw bedrijfskritische componenten en processen kunnen hierdoor volledig stil komen te liggen. 

NTS Solutions weet als geen ander door jarenlange ervaring hoe we moeten handelen bij hardware calamiteiten. Wij werken al jarenlang met vele gerenommeerde fabrikanten van hardware. Vele spareparts hebben wij immers op voorraad van onder andere HP, Cisco, Samsung, Intel, Brother en vele andere merken. Hierdoor zijn wij in staat om snel en adequaat in te spelen op mogelijke hardware uitval.

Netwerken

Netwerken zijn bij de meeste ondernemers niet meer weg te denken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een netwerk voor uw organisatie is. Ook wij zijn ons als geen ander bewust op de gevaren van on premise netwerken, cloudbased en hybride systemenv(combinatie van on Premise en Cloud). Wij kunnen als geen ander binnen uw organisatie de belangrijkste mankementen en risico's in kaart brengen. 

We beginnen hierbij bij de infrastructuur. Dit vormt immers de basis van elk netwerk. Vanuit dit punt gaan wij stap voor stap elk component bekijken en kunnen wij u adviseren waar we extra aandacht aan moeten besteden. Hoe kunnen we samen de downtime van een netwerk minimaliseren? Waar liggen de bottlenecks? Hoe kunnen we optimale snelheid behalen? Het zijn slechts enkele veelgestelde vragen waar wij samen met uw organisatie in mogelijkheden denken. 

NTS Solutions bouwt netwerken op het motto: "The Sky is the limit..."

Telefooncentrales

Wie netwerken roept, komt automatisch ook bij de andere manier van communiceren. Wij zitten niet voor niets in de datacommunicatie en weten daardoor ook heel goed wat Voice over IP voor uw organisatie kan betekenen. Misschien nog wel een belangrijker vraagstuk hierin is "Is mijn netwerk geschikt voor Voice over IP?"

NTS Solutions is al jarenlang bekend met vele VoIP technieken, QOS (Quality of Service) en vele andere aspecten die hierbij komen kijken. Vele klanten maken immers gebruik van onze VoIP technieken, zowel op Hosted VoIP als met eigen Unify OpenScape Business centrales.

Mobiele telefoons en tablet's

Integratie van mobiele devices is de trend van tegenwoordig. Wij kunnen u hier verder mee helpen binnen uw organisatie. Wij hebben diverse partners waarmee wij nauw samenwerken, zodat wij u ook van mobiele oplossingen kunnen voorzien.

 

Nieuwsflash

 • Verhuisbericht

  Vanaf 24 juni 2018 is NTS Solutions BV verhuisd naar haar nieuwe locatie.  Nieuwe adresgegevens: NTS Solutions BVAalsmeerderweg 239b1432 CM . AalsmeerTel. +31 297 227 227 (Nieuw telefoonnummer)Ons faxnummer is vanaf deze datum komen te vervallen!Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Read More
 • Roda '23

  NTS Solutions BV hoofdsponsor Roda '23 Per 1 juni 2017 is NTS Solutions BV samen met GVG Personal Soccer Training hoofdsponsor van Roda '23 te Bovenkerk. Partijen zijn deze verbintenis aangegaan voor in ieder geval de komende 3 jaar. Door deze verbintenis zullen NTS Solutions BV en GVG Personal Soccer Training prominent op de kleding van de Zondag 1 en 2 selectie van Roda '23 te zien zijn. Daarnaast zullen de partijen rondom het hoofdveld van het sportcomplex middels reclameborden Read More
 • Windows Server 2016

  Windows Server 2016 is beschikbaar in de Standard-, Datacenter- en Essentials-edities. Windows Server 2016 Datacenter bevat onbeperkte virtualisatierechten, plus nieuwe functies voor het bouwen van een met software gedefinieerd datacenter. Windows Server 2016 Standard biedt functies van bedrijfsniveau met beperkte virtualisatierechten. Windows Server Essentials is een ideale eerste server die is verbonden met de cloud. Voor deze editie is eigen uitgebreide documentatie beschikbaar. De inhoud hier is gericht op de Standard- en Datacenter-edities. In de volgende tabel vindt u een Read More
 • VM Backup

  NTS Solutions is certified partner van Altaro VMBackup NTS Solutions is officieël dealer van Altaro VMBackup. Altaro VMBackup is de ideale software om veilig en betrouwbare backups te maken van uw gevirtualiseerde Microsoft Windows Server en VMWare omgevingen. Daarnaast biedt VMBackup volledige ondersteuning voor Failover Cluster omgevingen. Maak eenvoudig onsite en offsite backups van uw omgevingen en zet deze eenvoudig weer terug indien noodzakelijk. Altaro VMBackup Maak live backups zonder enige downtime (dmv VSS Hyper-V Writer) Backup Hyper-V Cluster Shared Read More
 • Hosted VoIP

  Hosted VoIP De nieuwe trend in zakelijke telefonie. Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe, maar wilt u eigenlijk geen nieuwe meer aanschaffen. Wilt u direct gaan besparen op uw telefoonkosten en geen grote investeringen meer doen in een nieuwe telefooncentrale ? In dat geval is wellicht hosted VoIP de ideale oplossing voor uw onderneming. Bespaar vanaf vandaag nog op uw zakelijke telefoonkosten. NTS Solutions weet als telecomdienstverlener dat er de laatste tijd veel veranderd is op het gebied van telefonie. Read More
 • Telefooncentrales

  Unify OpenScape Business X1,X3,X5 en X8 OpenScape Business levert spraak, Unified Communications, web collaboration, mobiliteit en naadloze integratie in kantoorapplicaties in een unieke, all-in-one oplossing voor het MKB met een of meerdere vestigingen. Het is de eerste oplossing in het nieuwe OpenScape Business portfolio, gebouwd op basis van de beste features van de bestaande HiPath 3000 en OpenScape Office MKB oplossingen. Bovendien biedt OpenScape Business klanten die nu OpenScape Office of HiPath 3000 gebruiken een eenvoudige en kostenefficiënte migratie naar Read More
 • 1
 • 2