Totaaloplossingen

NTS Solutions is een jong en dynamisch bedrijf met specialisatie op het gebied van de totale automatisering binnen het MKB.

Automatisering is tegenwoordig meer dan alleen maar een fileserver met een paar werkstations en printers. De huidige werkplek van gebruikers is een totaal nieuwe centrale communicatie omgeving geworden, waarbij men de beschikking heeft over alle mogelijke middelen. Internet, E-Mail, Mobiele communicatie, VoIP (Voice over IP) en alle andere vormen van communicatie zijn vanaf elke werkplek een standaard uitrusting geworden.

Hierbij is verder niets aan het toeval overgelaten en dient de werkplek van een medewerker een comfortabele en vooral veilige omgeving te zijn. Uw medewerkers worden betaald om de door u opgedragen werkzaamheden uit te voeren en moeten zich niet bezighouden met de vele hindernissen, obstakels en gevaren welke tegenwoordig op de verschillende systemen aanwezig zijn. Internet is immers een mooi medium om sneller op de behoefte van uw klant in te kunnen spelen, maar bevat tevens voldoende gevaren die op de loer liggen.

Virussen, spy- en malware liggen constant op de loer om uw bedrijfskritische processen lam te leggen. Deze gevaren zorgen niet alleen tot ergernissen, maar kunnen ook uw bedrijfsgevoelige informatie en dat van uw klanten openbaar maken. Ook uw niet of slecht beveiligde netwerk kan ervoor zorgen dat uw gegevens openbaar worden of dat uw concurrentie met uw ideeën ervan doorgaat. Uw medewerkers kunnen hierdoor hun werk niet naar behoren uitvoeren en uw bedrijf loopt kostbare omzetten en winsten mis.

Daarom zeggen wij en vele met ons niet voor niets dat automatiseren een hele kunst is en tijd vergt. Goedkoop is veelal duurkoop en dus moet er verder gekeken worden dan alleen naar een paar computersystemen.
Indien bij automatiseringsprojecten te snel de verkeerde conclusies getrokken worden, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Daarnaast is in het verleden vaak gebleken dat verkeerde automatisering bedrijven de kop kan kosten.

De keuze die u maakt, moet afgestemd zijn voor een langere duur en moet goed aansluiten op uw behoeftes in de toekomst. Het is daarom uitermate van belang al in een vroeg stadium mensen in te schakelen om uw
automatiseringsplan juist uit te werken. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen u ondersteunen om samen met u een goed automatiseringsplan op te stellen.
Totaaloplossingen

Voor NTS Solutions is het leveren van totaaloplossingen één van onze specialismen.

Vele tevreden klanten maken op dit moment gebruik van de producten en diensten van NTS Solutions. Ook het overnemen van de volledige automatiseringsverantwoording bij onze toekomstige relaties is een steeds vaker voorkomende situatie.

De diensten van NTS Solutions omvat het complete automatiseringstraject van de inventarisatie tot en met het onderhoud van de hard- en software, de infrastructuur (bekabeling, switches, routers en firewalls), het verzorgen van opleidingen en de nazorg.

NTS Solutions werkt nou samen met een groot aantal distributeurs, specialisten en partners, om bij uw onderneming de juiste oplossingen op een adequate manier te kunnen implementeren en onderhouden.
De kennis die we hebben opgedaan in afgelopen jaren stellen ons en onze partners in staat om bij u een goed en betrouwbaar netwerk te adviseren, installeren en bovenal te beheren.

NTS Solutions kan bij kleine opdrachten voor bekabeling zelf een oplossing bieden, grotere bekabelingsopdrachten besteden wij uit aan specialisten op dit gebied.
De projectcontrole houden wij in handen en hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt voor de totale aanleg / aanpassing van uw netwerk.

Na een oplevering van een compleet netwerk, begint ons eigenlijke werk; Het beheren van uw bedrijfskritische netwerk. Bij eventuele problemen zal NTS Solutions alles in het werk stellen om deze snel en adequaat op te lossen. Belangrijk hierbij is dat de overlast voor uw onderneming tot een minimum wordt beperkt.

Om uw eventuele problemen nu en in de toekomst de baas te blijven, hebben wij diverse onderhouds- en servicecontracten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

NTS Solutions kan hierdoor mede responstijden garanderen van 4 uur! Zelfs vervangende apparatuur behoort tot de mogelijkheden, zodat een eventuele "downtime" van uw bedrijf tot het minimum wordt beperkt.

Voordelen van een service- of onderhoudscontract:

- NTS Solutions houdt constant uw netwerk en hardware in de gaten, zodat eventuele problemen snel en adequaat opgelost kunnen worden.
- Van tevoren vastgelegde responsetijden op uw hard- en software.
- Preventief onderhoud; Uw hard- en software wordt up to date gehouden aan de hand van de eisen en wensen van uw bedrijf.
- Zogenaamde beveiligingsfouten en virussen worden tot een minimum beperkt.
- Ondersteuning van uw gebruikers bij hard- en softwareproblemen.
- Aanmaken en beheren van gebruikers, printers en overige randapparatuur.
- Recht op vervangende hardware (zelfs bij brand en inbraak).
- Verder is remote beheer standaard in een onderhoudscontract opgenomen, zodat beheerstaken van afstand uitgevoerd kunnen worden, wat nog kortere responsetijden tot gevolg heeft.


Veel van de problemen die zich voordoen bij computernetwerken kunnen telefonisch verholpen worden. Door middel van onze remote support kunnen wij u vervolgens nog sneller van dienst zijn, zodat u niet onnodig hoeft te wachten op een monteur. Daarnaast zorgt deze manier van support voor lagere kosten, aangezien er niet speciaal een monteur hoeft langs te komen.

 

Nieuwsflash

 • Verhuisbericht

  Vanaf 24 juni 2018 is NTS Solutions BV verhuisd naar haar nieuwe locatie.  Nieuwe adresgegevens: NTS Solutions BVAalsmeerderweg 239b1432 CM . AalsmeerTel. +31 297 227 227 (Nieuw telefoonnummer)Ons faxnummer is vanaf deze datum komen te vervallen!Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Read More
 • Roda '23

  NTS Solutions BV hoofdsponsor Roda '23 Per 1 juni 2017 is NTS Solutions BV samen met GVG Personal Soccer Training hoofdsponsor van Roda '23 te Bovenkerk. Partijen zijn deze verbintenis aangegaan voor in ieder geval de komende 3 jaar. Door deze verbintenis zullen NTS Solutions BV en GVG Personal Soccer Training prominent op de kleding van de Zondag 1 en 2 selectie van Roda '23 te zien zijn. Daarnaast zullen de partijen rondom het hoofdveld van het sportcomplex middels reclameborden Read More
 • Windows Server 2016

  Windows Server 2016 is beschikbaar in de Standard-, Datacenter- en Essentials-edities. Windows Server 2016 Datacenter bevat onbeperkte virtualisatierechten, plus nieuwe functies voor het bouwen van een met software gedefinieerd datacenter. Windows Server 2016 Standard biedt functies van bedrijfsniveau met beperkte virtualisatierechten. Windows Server Essentials is een ideale eerste server die is verbonden met de cloud. Voor deze editie is eigen uitgebreide documentatie beschikbaar. De inhoud hier is gericht op de Standard- en Datacenter-edities. In de volgende tabel vindt u een Read More
 • VM Backup

  NTS Solutions is certified partner van Altaro VMBackup NTS Solutions is officieël dealer van Altaro VMBackup. Altaro VMBackup is de ideale software om veilig en betrouwbare backups te maken van uw gevirtualiseerde Microsoft Windows Server en VMWare omgevingen. Daarnaast biedt VMBackup volledige ondersteuning voor Failover Cluster omgevingen. Maak eenvoudig onsite en offsite backups van uw omgevingen en zet deze eenvoudig weer terug indien noodzakelijk. Altaro VMBackup Maak live backups zonder enige downtime (dmv VSS Hyper-V Writer) Backup Hyper-V Cluster Shared Read More
 • Hosted VoIP

  Hosted VoIP De nieuwe trend in zakelijke telefonie. Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe, maar wilt u eigenlijk geen nieuwe meer aanschaffen. Wilt u direct gaan besparen op uw telefoonkosten en geen grote investeringen meer doen in een nieuwe telefooncentrale ? In dat geval is wellicht hosted VoIP de ideale oplossing voor uw onderneming. Bespaar vanaf vandaag nog op uw zakelijke telefoonkosten. NTS Solutions weet als telecomdienstverlener dat er de laatste tijd veel veranderd is op het gebied van telefonie. Read More
 • Telefooncentrales

  Unify OpenScape Business X1,X3,X5 en X8 OpenScape Business levert spraak, Unified Communications, web collaboration, mobiliteit en naadloze integratie in kantoorapplicaties in een unieke, all-in-one oplossing voor het MKB met een of meerdere vestigingen. Het is de eerste oplossing in het nieuwe OpenScape Business portfolio, gebouwd op basis van de beste features van de bestaande HiPath 3000 en OpenScape Office MKB oplossingen. Bovendien biedt OpenScape Business klanten die nu OpenScape Office of HiPath 3000 gebruiken een eenvoudige en kostenefficiënte migratie naar Read More
 • 1
 • 2